Werken op kantoor is bij veel organisaties niet langer de standaard. Maar dat dit niet meer de standaard is, wil niet zeggen dat je het direct onder de knie hebt. Wellicht is daarom een cursus thuiswerken iets voor jou of voor je medewerkers? Hetplaats onafhankelijk werken krijgt steeds meer vorm: thuis, hybride of middels de Starbucksvariant. Rolt uit de cursus thuiswerken misschien ook de behoefte aan het verkrijgen van meer grip op de hectiek van de dag? Dan staat de cursus timemanagement ook voor je klaar!

We werken in Nederland, maar ook steeds vaker vanuit het buitenland. Dat biedt kansen en dat biedt uitdagingen. Een cursus thuiswerken voorziet in praktische technieken om productief te blijven door de dag heen en zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel je werkdag afsluit. De cursus timemanagement kan parallel lopen of aanvullend zijn. Deze cursus leert werk en privé makkelijker te combineren en creëert meer rust in je hoofd, meer focus en minder stress. Kortom, aan het werk!

Cursus thuiswerken
De cursus thuiswerken is ontwikkeld voor werknemers of voor zelfstandigen bijgrote en kleine organisaties, jong en oud. Iedere vooruitstrevende ondernemer of gedreven werknemer die streeft naar een nieuwe, verfrissende werkstijl gaat baat hebben bij de cursus thuiswerken. Thuiswerken heeft tussen 2020 en 2022 bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Daarvoorwas het begrip thuiswerken bij veel bedrijven nog ‘notdone’, maar door de wending van de afgelopen jaren zijn veel bedrijven in gaan zien dat werken op afstand ook veel positieve effecten brengt.

De cursus thuiswerken laat zien wat de flexibiliteit en de vrijheid van thuiswerken brengen voor werknemers. Werkzaamheden kunnen op veel meer gewenste momenten ingepland worden en dat zorgt voor meer creativiteit en productiviteit. Goed werkgeverschap vraagt ook om vertrouwen in de werknemers. Dat vertrouwen geeft medewerkers weer meer plezier in het werk.

Kortom, het is een wisselwerking en de cursus thuiswerken illustreert dat. Misschien ben je van plan als team de cursus thuiswerken te volgen? Dat kan!Als team krijg je in dat geval tips en handvatten aangereikt op het gebied van slimmer werken.Je leert van alles over hoe je een betere energie behoudt tijdens de werkdag en hoe het sociaal contact met collega’s in stand blijft. Klaar om je in te schrijven voor de cursus thuiswerken?

Cursus timemanagement
De cursus thuiswerken gaat je meer inzicht geven over werken en hiermee bereik je belangrijke doelstellingen op het gebied van focus, prioriteiten stellen en energie tijdens het werken. Ga je next level? Combineer het dan met een cursus timemanagement.

Speerpunten van de cursus timemanagement?
– Overzicht over al je taken, mail, telefoontjes, aantekeningen en notities.
– Vanuit je doelen de juiste prioriteiten stellen en activiteiten kiezen voor meer resultaat.
– Realistisch inschatten van de tijd die je nodig hebt voor taken.
– Invloed uitoefenen op collega’s en samenwerkingsafspraken maken.
– Grenzen stellen, effectief delegeren, smart-afspraken en beloftes.

Klinkt intens? Maar ook zeer nuttig. Leer hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Dankzij deze cursus timemanagement krijg je meer rust in je hoofd en meer grip op de dag met bewezen effect. Je wordt volledig op de hoogte gebracht van actuele methodes en invalshoeken om meer grip op je dag te krijgen en om meer rust in je hoofd te creëren.

Cursus thuiswerken en cursus timemanagement combineren? Dan kan natuurlijk! Klinkt lekker toch? Werken vanuit Cuba, Australië of misschien toch gewoon vanuit Drenthe? Maar vanuit waar dan ook; na het volgen van de cursus thuiswerken en de cursus timemanagement heb je in ieder geval geleerd je te focussen op resultaat, productiever werken en weet je wanneer het tijd is om naar het strand te gaan. Let’swork!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.